banner
Welkom!

Enige tijd geleden hebt u voor ons een aantal films bekeken. Wij hebben u gevraagd welke van de voorstellen volgens u belangrijk zijn voor het armoedebeleid. Om die reden hebt u de voorstellen in die films met een rapportcijfer beoordeeld. Als u wilt kunt u de films hier nog eens bekijken.

De films staan in volgorde van gemiddelde score die ze van alle deelnemers aan het onderzoek hebben gekregen. We beginnen met de nummer 9 van de lijst en gaan zo door naar het filmpje dat als beste is beoordeeld: nummer 1.

Bekijk de films door op de afspeelknop linksonder in het filmpje te klikken. Wilt u de film nog eens zien? Ga dan met de muis op het filmpje staan en klik nogmaals op de afspeelknop.


Nummer 9

Iedereen kan iets!


Nummer 8

Gezonder leven


Nummer 7

Één regievoerder


Nummer 6

Budgetteren


Nummer 5

Website / webshop


Nummer 4

Één loket


Nummer 3

Taalondersteuning


Nummer 2

Inkomensondersteunende maatregelen


De winnaar:
Nummer 1

Betere samenwerking


Buiten mededinging

In dit filmpje werd geen echt voorstel gepresenteerd, maar werden een aantal suggesties gedaan via "de babbelbox". De deelnemers aan dit onderzoek konden een suggestie als beste kiezen. Het meest verkozen werd het idee van de mevrouw die haar zieke moeder hielp en daarvoor eigenlijk best betaald wilde krijgen (extraatje bovenop de uitkering).

Nogmaals bedankt voor uw medewerking aan het onderzoekDe vier filmpjes die als beste beoordeeld zijn, hebben we verder uitgediept. Klik hier wanneer u deze filmpjes wilt bekijken